Første gang Time Capsule indstilles

Læs mere om, hvordan du indstiller Time Capsule som trådløs base.

Time Capsule fungerer med alle funktioner som en AirPort Extreme 802.11n. Hvis du føjer en Time Capsule til et eksisterende trådløst netværk, skal den derfor indstilles som din primære base og ikke som en netværksklient. På denne måde får du gavn af dens høje ydeevne og sikrer også, at dine sikkerhedskopieringer sker uden hastighedsafbrydelser.

Indstil din Time Capsule med AirPort Utility 5.3 eller nyere, der leveres med Time Capsule eller fås via Apple-softwareopdateringer eller fra Overførsler hos Apple-support.

Bemærk! I denne artikel får du beskrevet en mulig konfiguration. Der findes andre muligheder, f.eks. kan du føje din Time Capsule til et eksisterende AirPort-netværk. Du kan finde flere oplysninger i din Indstillingsvejledning.

1. Brug et Ethernet-kabel til at slutte dit kabel/DSL-modem (bredbånd) til WAN-porten på din Time Capsule.

2. Sæt strømkablet fra din Time Capsule i en stikkontakt.

3. Åbn AirPort-værktøj, der findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer (/Programmer/Hjælpeprogrammer).

4. Time Capsule har et startnavn, f.eks. "Time Capsule fea88c". Klik på Fortsæt for at gå videre.

5. Vælg "Opret et nyt trådløst netværk", og klik på Fortsæt.

6. Følg de øvrige instruktioner på skærmen. Når du er færdig, genstarter din Time Capsule, og indstillingerne anvendes.