AirPort: Der kan oprettes forbindelse til basen, men ikke til internettet, når der bruges PPPoE

Din computer kan muligvis oprette forbindelse til basen, men ikke til internettet eller det lokale netværk, når der bruges en PPPoE DSL- eller kabelmodemtjeneste.

• Computeren opretter forbindelse til basen med et stærkt signal, men den kan ikke oprette forbindelse til internettet eller det lokale netværk.

• Vinduet Netværk viser muligvis IP-adressen 10.64.64.64 for den indbyggede Ethernet-port.

Dette sker typisk, når der er tilføjet en AirPort-base eller et trådløst adgangspunkt fra en anden producent, hvor der tidligere blev brugt kabeltilsluttet Ethernet til at oprette forbindelse til en PPPoE DSL- eller kabelmodemtjeneste. I denne situation skal basen være den eneste enhed, der opretter forbindelse til modemmet via PPPoE. Den trådløse forbindelse fra klienten til basen er ikke PPPoE. Når du oplever disse problemer, forsøger klientcomputeren fortsat at oprette forbindelse gennem den indbyggede Ethernet-port via PPPoE på trods af, af der ikke er tilsluttet et Ethernet-kabel.

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger.

2. Vælg Oversigt > Netværk.

3. Vælg Indbygget Ethernet fra pop op-menuen Vis.

4. Klik på fanen PPPoE.

5. Klik på knappen PPPoE-indstillinger.

6. Fjern markeringen fra indstillingen "Opret automatisk forbindelse ved behov".

7. Klik på OK.

8. Klik på Anvend nu.