Indstil din AirPort-base eller AirPort Time Capsule til et andet land eller område

De forskellige områder bruger forskellige trådløse frekvenser til Wi-Fi-enheder. Du skal vælge det rette land eller område som en del af indstillingen for at sikre, at din AirPort-base eller AirPort Time Capsule overholder de lokale bestemmelser.

AirPort-basen og AirPort Time Capsule er udviklet til brug i det område, hvor de blev købt. Når du indstiller din AirPort-base eller AirPort Time Capsule, bliver du bedt om at vælge det land eller område, hvor du bruger enheden.

Hvis du flytter til et andet land i det samme område, kan du ændre landekoden for din enhed. Brug AirPort-værktøj på din Mac, iPhone, iPad eller iPod touch til at konfigurere enheden igen efter flytningen:

På din Mac

1. Åbn AirPort-værktøj.

2. Vælg din enhed.

3. Klik på Rediger.

4. Klik på fanen Trådløs.

5. Klik på Trådløse indstillinger.

6. Vælg dit område i menuen Regulatory Region.

Hvis dit land eller område ikke er angivet, understøttes din AirPort-base eller AirPort Time Capsule ikke i dette område og bør ikke bruges der.

På din iOS-enhed

1. Åbn AirPort-værktøj.

2. Tryk på enheden, og indtast adgangskoden til enheden, hvis du bliver bedt om det.

3. Tryk på Rediger.

4. Tryk på Avanceret.

5. Tryk på Wi-Fi-indstillinger.

6. Tryk på Land.

7. Tryk på et område på listen.

Hvis dit land eller område ikke er angivet, understøttes din AirPort-base eller AirPort Time Capsule ikke i dette område og bør ikke bruges der.