Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om SMC-firmwareopdateringerne

Læs om SMC-firmwareopdateringer.

SMC-firmwareopdateringer henviser til System Management Controller-firmwareopdateringen (SMC) til Intel-baserede computere. SMC er en mikrocontroller på bundkortet, der styrer strømfunktionerne til din computer. SMC styrer forskellige funktioner, herunder:

• Strøm- og varmestyring, vågeblus-LED'en og batteriet.

• Styring af blæserne, understøttelse af sensoren for pludselige bevægelser, sensoren til omgivende lys (ALS) og afbryderknappen.

Tip: Udskriv eller skriv disse anvisninger ned, før du går i gang med at installere opdateringen.

Bemærk: Nogle USB- og FireWire-enheder kan forhindre firmwareopdateringer i at blive installeret korrekt. Frakobl ikke-nødvendige enheder, og brug kun et Apple-tastatur og en Apple-mus til installation af opdateringen.

Find ud af, om der er en tilgængelig opdatering til din computer.

1. Se EFI- og SMC-firmwareopdateringer til Intel-baserede Mac-computere for at finde ud af, om der en tilgængelig opdatering til din computer. Du kan også vælge Apple () > Softwareopdatering for at se, om der er en tilgængelig EFI-opdatering til din computer.

Installer appen til firmwareopdatering.

1. Luk alle åbne apps, og download derefter SMC-firmwareopdateringen, der er tilgængelig til din computer, på Apple-downloads.

2. Downloadprogrammet placerer et diskbillede med et installationsprogram i mappen til overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger. Hvis du har downloadet diskbilledet via Safari, giver Safari dig besked om, at billedet indeholder en app. Klik på OK for at fortsætte.

Brug appen til firmwareopdatering til at installere SMC-firmwareopdateringen.

1. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er aktiveret i Safari-indstillingerne, aktiveres diskbilledarkivet automatisk. Hvis indstillingen ikke er aktiveret i Safari, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere det.

2. Dobbeltklik på SMC Update.pkg-arkivet.

3. Klik på Fortsæt, når velkomstskærmen vises.

4. Klik på Fortsæt, når informationsskærmen viser dig flere oplysninger om opdateringen.

5. Hvis der vises en softwarelicensaftale, skal du klikke på Fortsæt. Accepter betingelserne ved at klikke på Accepter.

6. Der vises en skærm for "standardinstallation". Dette installerer SMC-firmwareopdateringssoftwaren i et midlertidigt område på din harddisk. Dette arkiv slettes automatisk, når opdateringen er fuldført. Klik på Installer.

7. Indtast din administratoradgangskode, og klik på OK.

8. Klik på Fortsæt installation, når der vises en dialogboks om, at computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

9. Klik på Genstart for at fortsætte med SMC-firmwareopdateringen, når dialogboksen om fuldført installation vises.

10. Skærmen bliver sort, eventuelt i flere sekunder. Der afspilles en lang tone. Computeren genstartes med grå skærm og et Apple-logo. En statuslinje nederst på skærmen angiver, at SMC-firmwareopdateringen kører.

11. Computerens blæsere kører med fuld hastighed under opdateringen, men bør vende tilbage til normal hastighed, når opdateringen er fuldført. Vigtigt: Afbryd ikke opdateringsprocessen. Bemærk: Hvis der ikke vises en statusindikator, og dine blæsere ikke kører ved fuld hastighed, er det usandsynligt, at opdateringen er ved at blive installeret på din computer. Vælg SoftwareopdateringApple-menuen (), og prøv at køre opdateringen igen, eller download, og installer opdateringen igen manuelt.

12. Computeren genstartes igen, når firmwareopdateringen er fuldført.

Bemærk: Denne opdatering kræver en Macintosh-formateret disk eller partition.