macOS-kompatibilitet med Cisco QoS Fastlane

Læs om, hvilke Mac-computere der understøtter de nyeste Wi-Fi-optimeringer til virksomheder fra Cisco.

Mac-computere, der bruger macOS High Sierra eller nyere, understøtter Cisco QoS Fastlane.

Om QoS Fastlane

Trådløs applikationstrafik i virksomhedsmiljøer skal ofte prioriteres efter type. På grund af begrænsninger for applikationer i realtid skal voiceovertrafik via Wi-Fi for eksempel prioriteres højere end Safari-webtrafik.

Der findes forskellige standarder, der hjælper netværksenheder med at nå til enighed om, hvordan forskellige typer trafik markeres for at sikre, at de prioriteres. QoS Fastlane forenkler denne aftaleproces markant, så netværksbelastningen minimeres og tidsfølsom trafik (som tale eller video) leveres til tiden.

Hvis du vil vælge, hvilke macOS-apps der får deres trafik prioriteret af QoS Fastlane, skal du konfigurere en konfigurationsbeskrivelse for netværket.

Læs mere

Trådløse Cisco-controllermodeller, der er kompatible med Cisco Wireless version 8.3, understøtter QoS Fastlane. Cisco-adgangspunkter, der er kompatible med 802.11n og 802.11ac, understøtter QoS Fastlane.

Få flere oplysninger om QoS og QoS Fastlane:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.