Hvis macOS-installationsprogrammet siger, at denne diskenhed ikke er en understøttet Core Storage-konfiguration

Du får muligvis vist denne meddelelse, når du har udskiftet harddiskkomponenten i din Fusion Drive med en SSD.

Fusion Drive kombinerer en harddisk og et flash-lager i en samlet diskenhed for forbedret ydeevne og lagerkapacitet.

Hvis du igen ønsker at bruge en understøttet konfiguration for Fusion Drive, skal du udskifte SSD med en konventionel harddisk og derefter følge trinnene til, hvordan du løser problemet med en opdelt Fusion Drive. Du kan herefter installere macOS på Fusion Drive.