Ingen understøttelse af funktionen "Dubler disse skærme" i Boot Camp med Windows 8.1 eller Windows 10

Når du bruger Windows 8.1 eller Windows 10 i Boot Camp på en Mac-computer med en tilsluttet 4K- eller 5K-skærm i tilstanden til multi-stream, er funktionen "Dubler disse skærme" ikke tilgængelig.

Hvis du prøver at bruge funktionen "Dubler disse skærme", vises fejlen "Skærmindstillingerne blev ikke gemt. Prøv en anden kombination af skærmindstillinger".

Læs mere om, hvilke Mac-computere du kan bruge sammen med 4K-skærme.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.