iTunes U: Ofte stillede spørgsmål

Se de ofte stillede spørgsmål nedenfor for at få mere at vide om appen iTunes U og iTunes U-kataloget.

Om appen iTunes U og iTunes U-kataloget

Hvor finder jeg iTunes U-appen?

Du kan downloade appen iTunes U gratis i App Store på din iPad, iPhone eller iPod touch.

Findes iTunes U-appen i alle lande og områder, der har en App Store?

Ja, iTunes U-appen og iTunes U-materialet findes i alle lande, der har en App Store.

Hvilke krav er der til brug af iTunes U-appen?

• Appen iTunes U kan bruges på iPad, iPhone og iPod touch med iOS 5 og iTunes 10.5.2 eller nyere.

• Du skal have en iTunes Store-konto for at downloade materiale fra iTunes U-kataloget.

Hvordan får jeg adgang til iTunes U-kataloget?

Du skal bruge appen iTunes U til at få adgang til iTunes U-kataloget. Tryk på symbolet for iTunes U for at få vist din bogreol. Gå til det øverste hjørne, og tryk på knappen Katalog – bogreolen drejer rundt og viser iTunes U-kataloget. I kataloget findes over 800.000 gratis kurser, foredrag, videoer, film og andre ressourcer.

Administration af dit iTunes U-indhold

Overføres kurser og samlinger fra iTunes U-kataloget til min iPad, iPhone eller iPod touch?

Ja. Når du trykker på knappen Hent eller Abonner, overfører appen iTunes U det pågældende indhold til din bogreol.

Kan jeg downloade fra iTunes U-kataloget ved hjælp af min computer?

Ja, du kan søge efter og downloade indhold fra iTunes U-kataloget på computeren, men noget indhold er muligvis kun tilgængeligt via appen iTunes U.

Kan jeg tage sikkerhedskopier af det iTunes U-materiale, jeg har overført?

Ja, alt indhold, du har downloadet fra iTunes U-kataloget, føjes automatisk til dit iTunes-bibliotek, næste gang du synkroniserer din enhed med din computer.

Kan jeg give indhold fra iTunes U-kataloget som gave?

Nej, du kan ikke give indhold fra iTunes U-kataloget som gave.

Er der en grænse for antallet af kurser eller samlinger, jeg kan have?

Det antal kurser eller samlinger, der kan være i appen iTunes U, afhænger af, hvor meget plads du har på din enhed. Der er ingen begrænsning på antal kurser eller samlinger i din bogreol i appen iTunes U.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde min undervisers kursus i iTunes U-kataloget?

Hvis du ikke kan finde underviserens kursus i iTunes U-kataloget, skal du kontakte din underviser for at få URL'en til kursustilmelding.

Funktioner i appen iTunes U

Kan iTunes U-appen afspille lyd og video i kurser eller samlinger?

Ja.

Kan jeg udskrive mine noter og PDF-dokumenter fra iTunes U-appen eller sende dem som e-mail?

Ja, du kan udskrive PDF-dokumenter og noter, du har oprettet.

Indeholder iTunes U-appen en ordbog?

Ja, du kan slå definitionen af ord op i iTunes U-appen ved hjælp af en indbygget engelsk eller japansk ordbog.

Kan jeg oprette noter?

iTunes U-appen indeholder en indbygget fane til noter. Brug fanen Noter til at oprette Kursusnoter eller få vist Bognoter, Bogmærker og Markeringer, som du har lavet i bøger, du har læst på kurset. Hvis du vil have vist dine Bognoter, Bogmærker og Markeringer, skal du trykke på knappen Noter og derefter på Bognoter.

Kan jeg omarrangere kurser på min iTunes U-bogreol?

Ja, du kan ændre opstillingen af kurser i iTunes U-reolen ved at trykke på et kursus og holde det. Derefter kan du flytte kurset derhen, hvor du vil have det. Du kan også sortere kurser i appen iTunes U ved at skifte til listevisning og trykke på Bogreol, Titler, Udbydere eller Kategorier.

Kan jeg læse mine kurser, mens min enhed er i flyfunktion?

Ja, du behøver ikke en internetforbindelse for at læse iTunes U-indhold, du allerede har downloadet.

Findes der tilgængelighedsfunktioner i kurser fra iTunes U-kataloget?

Kurser, der downloades fra iTunes U-kataloget, kan bruges med de indbyggede tilgængelighedsfunktioner på iPad og på iPhone og iPod touch.