Om adgangskode til Skærmtid på administrerede enheder

Læs mere om, hvordan du slår Skærmtid til på administrerede enheder.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer.

Hvis en adgangskode til Skærmtid indstilles på en administrerede enhed med iOS 12.2 eller en nyere version, kan du bruge kommandoen Ryd restriktioner til at fjerne adgangskode til Skærmtid. Dette fjerner adgangskoden, men Skærmtid vil stadig være slået til, og alle restriktioner vil stadig være der.