Om iTunes U

iTunes U indeholder de værktøjer, som du har brug for at få overblik over hele klassen på en iPad.

Med iTunes U kan du oprette lektioner med apps og dine egne materialer, indsamle, bedømme elevopgaver, starte diskussioner på klassen eller tale enkeltvis med eleverne for at besvare spørgsmål eller give feedback.

Undervisere, der bruger iTunes U, kan gøre følgende:

• Planlægge lektioner, bedømme opgaver og holde forbindelsen – direkte fra deres iPad.

• Overføre og dele undervisningsmateriale – herunder dokumenter, arbejdsark, weblinks, billeder og videoer fra en række dokumentudbydere.

• Engagere elevernes interesse med apps, bøger, videoer, podcasts og meget mere fra iTunes, App Store og iBooks.

• Tilføje instruktioner eller kommentarer til PDF-arkiver med de indbyggede kommentarværktøjer.

• Se, når eleverne har set eller færdiggjort opgaver, og påminde eleverne om aflevering af opgaverne.

• Bedømme elevernes arbejde og holde styr på klassens status i karakterbogen.

• Holde fokus på en enkelt elev og give hurtige tilbagemeldinger eller bruge det til forældre-lærer-samtaler.

• Besvare spørgsmål i 1:1-chats eller starte debatter med klassen ved hjælp af gruppediskussioner.

• Holde eleverne opdateret og forberedt til timen med meddelelser.

Institutioner, der bruger Apple School Manager og administrerede Apple-id’er, kan desuden importere tilmeldingslister for at gøre kursusoprettelser nemmere. Lærere, der er tilknyttet kvalificerede institutioner, kan udgive kurser i iTunes U-kataloget og gøre dem gratis tilgængelige for alle.