Studio Display Fod med justerbar hældning og højde

Før du begynder

Fare

Sørg for, at strømkablet ikke er sat til en stikkontakt.

Forsigtig

Nogle billeder viser, at strømkablet er fjernet fra skærmen, men under denne procedure skal strømkablet forblive tilsluttet til skærmen.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (2,5-25 Nm)

• Justeringsstifter til fod og VESA Mount Adapter

• Flad skruetrækker

• Støttekile til fod med justerbar hældning og højde

• Torx Plus 20IP 70 mm bit

Fjernelse

Vigtigt

Sørg for, at støttekilen sidder mellem kabinettet og foden for at holde skærmen på plads.

1. Indsæt 20IP-bitten i den justerbare 2,5-25 Nm momentnøgle. Fjern de to 20IP-skruer (452-07329) i den viste rækkefølge. Installer derefter de to justeringsstifter til foden og VESA Mount Adapteren i samme rækkefølge.

• Bemærk: Hvis justeringsstifterne ikke nemt skrues i, skal du løsne de tre andre 20IP-skruer.

2. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til at fjerne de sidste tre 20IP-skruer i den viste rækkefølge:

• (452-07330) (1)

• (452-07329) (2, 3)

3. Løft kabinettet af foden.

4. Fjern justeringsstifterne fra foden.

Genmontering

Vigtigt

• Hvis du installerer en ny fod med justerbar hældning og højde, skal du bruge de skruer, der følger med den nye fod.

• For at udskifte den eksisterende fod med en fod med justerbar hældning, skal du følge genmonteringstrinene i Fod med justerbar hældning.

• For at udskifte den eksisterende fod med en VESA Mount Adapter skal du følge genmonteringstrinene til VESA Mount Adapter.

1. Installer de to justeringsstifter til foden og VESA Mount Adapter i foden.

2. Brug justeringsstifterne til at placere skærmen på foden.

3. Indsæt 20IP-bitten i den justerbare 2,5-25 Nm momentnøgle.

4. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til delvist at geninstallere tre 20IP-skruer i den viste rækkefølge:

• (452-07329) (1, 2)

• (452-07330) (3)

5. Indstil momentværdien til 2,9 Nm. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til delvist at geninstallere de to 20IP-skruer til 2,9 Nm i den viste rækkefølge.

6. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til at geninstallere den højre 20IP-skrue helt til 2,9 Nm.

7. Fjern de to justeringsstifter. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til delvist at geninstallere to 20IP-skruer (452-07329) i stedet for justeringsstifterne i den viste rækkefølge.

• Bemærk: Justeringsstifterne kan sætte sig fast. Hvis de gør det, skal du bruge en flad skruetrækker til at fjerne justeringsstifterne.

8. Behold 20IP-bitten i den justerbare 2,5-25 Nm momentnøgle. Kontroller, at momentværdien stadig er indstillet til 2,9 Nm.

9. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til delvist at geninstallere de to 20IP-skruer til 2,9 Nm i den viste rækkefølge.

10. Behold 20IP-bitten i den justerbare 2,5-25 Nm momentnøgle. Indstil momentværdien til 6,4 Nm. Brug den justerbare momentnøgle og 20IP-bitten til at geninstallere de fire 20IP-skruer helt i den viste rækkefølge.

•  Forsigtig: Spænd ikke skruen yderst til højre. Den blev indstillet til det korrekte moment i et tidligere trin.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: