Apple Configurator 1.x: Bevar brugerinstallerede apps, når indstillinger på en tildelt enhed opdateres

Læs om, hvordan du kan beholde de apps, som er installeret af en bruger, som har logget af en enhed, der er under tilsyn med Apple Configurator 1.x.

Når du forbinder en enhed under tilsyn til Apple Configurator 1.x, vil de apps, som en bruger har installeret på enheden, som standard blive slettet.

Med Apple Configurator v1.1 eller nyere kan du ændre denne indstilling i Præferencer i menuen Apple Configurator.