Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Nulstil Open Directory i macOS Server med kommandolinjen

Hvis dit DNS ikke er indstillet korrekt, kan du bruge Terminal-kommandoer til at fjerne en Open Directory Master- eller Replica-server.

Fjern Open Directory-data

Hvis du ikke kan bruge Server til at fjerne en OD (Open Directory) Master- eller Replica-server, kan du bruge Terminal. Du kan slette alle serverdata relateret til OD, herunder brugere og grupper.

Dette fjerner ikke data fra andre tjenester, der har disse brugere og grupper. Men det bliver utilgængeligt, selv hvis du bruger det samme navn til at oprette en ny bruger. Det skyldes, at dataene er tilknyttet en brugers GUID.

Når du opretter en bruger, genererer du et nyt GUID. Hvis du vil give brugere adgang til disse data, skal du eksportere brugere og grupper, Brug standardindstillingerne for eksport for at inkludere GUID'erne.

Sørg for, at du har en komplet sikkerhedskopi af din server, før du følger disse trin:

1. Luk programmet Server.

2. Brug denne kommando i Terminal:

sudo slapconfig -destroyldapserver

3. Genstart computeren.

Hvis du ikke kan reparere Open Directory-strukturen, skal du gentage disse trin for eventuelle eksisterende Replica-servere. Når du har fulgt disse trin, vil Open Directory være indstillet til "fra". Du kan derefter bruge programmet Server til at konfigurere det igen.