Hvis du låser en administreret macOS-enhed ved hjælp af MDM

Læs mere om, hvordan du låser en administreret macOS-enhed op, hvis du har brugt MDM-kommandoen DeviceLock til at låse den med.

Denne artikel er tiltænkt virksomheds- og uddannelsesadministratorer, der bruger MDM.

På en Mac med en Intel-processor skal du indtaste den PIN-kode, der blev angivet i DeviceLock-kommandoen, og derefter klikke på pileknappen for at genstarte computeren.

På en Mac med Apple Silicon, der bruger macOS 11.5 eller en nyere version, skal du indtaste den PIN-kode, der blev angivet i DeviceLock-kommandoen for at genstarte computeren.

På en Mac med Apple Silicon, der bruger macOS 11.4 eller en tidligere version, skal du vælge en administratorkonto og indtaste adgangskoden, oprette forbindelse til et netværk for at aktivere Mac-computeren og derefter genstarte den.

Du kan finde flere oplysninger om MDM-indstillinger under implementering af Apple-enheder.