Hvis Safari ikke kan åbne siden på grund af for mange omdirigeringer

Dette kan ske, hvis du åbner en side, der omdirigerer til en anden side, der er omdirigeret til at åbne den oprindelige side.

Hvis en webside omdirigerer for mange gange, kan den være indstillet på en sådan måde, at den har skabt et omdirigeringsloop. I dette tilfælde skal sidens ejer løse problemet.

Problemet kan også skyldes forældede omdirigeringsoplysninger i din browsers buffer eller cookies. Sådan finder du ud af det:

1. Vælg Safari > Indstillinger... på Safari-menulinjen.

2. Klik på symbolet Anonymitet.

3. Klik på Administrer webstedsdata...

4. Brug søgefeltet til at finde navnet på det omdirigerende websted, og vælg derefter webstedet, og klik på Fjern. Safari fjerner derefter alle gemte data for webstedet, herunder buffer og cookies. Dette kan logge dig ud af webstedet eller ændre dets opførsel.

5. Klik på OK, og luk derefter Safari-indstillinger.

Hvis problemet fortsætter, skal du gentage denne fremgangsmåde, men i stedet for at vælge det omdirigerende websted og klikke Fjern, skal du klikke på Fjern alle for at fjerne gemte data for alle websteder, som du har besøgt i Safari.