Hvis et installeringsprogram giver besked om, at det ikke kan bekræftes, eller at det er signeret med et certifikat, der er udløbet

Download en ny kopi af installeringsprogrammet.

Under visse omstændigheder, f.eks. når et installeringsprogram er beskadiget, får du vist en advarsel om, at programmet ikke kan bekræftes og måske er beskadiget eller ændret under overførslen. Eller du får besked om, at pakken er signeret med et certifikat, der er udløbet og muligvis ikke er ægte.

1. Slet installeringsprogrammet. Hvis det er et macOS-installeringsprogram, kan du muligvis finde det i mappen Programmer.

2. Kontroller dato og tidspunkt på din Mac, og sørg for, at begge dele er indstillet korrekt.

3. Download en ny kopi af installeringsprogrammet. Hvis det nye installeringsprogram også er berørt, kan du kontakte producenten af softwaren for at få hjælp.

Hvis du skal bruge et nyt macOS-installeringsprogram, kan du finde de seneste downloadlinks i installeringsvejledningen nedenfor. Tidligere versioner kan ikke downloades. Hvis du brugte det gamle installeringsprogram til at oprette et installeringsprogram med startmulighed, skal du bruge det nye installeringsprogram til at oprette et nyt installeringsprogram med startmulighed.