Klæbemiddel til flexkabel til Touch ID-kort til MacBook Pro (13", M1, 2020)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Bemærk: Hvis du vil have adgang til Touch ID-kortets flexkabel, skal du fuldføre fjernelsestrin 1 til 5 af lydkort proceduren for.

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Ethanol- eller IPA-servietter (isopropylalkohol)

• Nylonværktøj (sort pind)

Vigtigt

Denne procedure kræver udskiftning af klæbemidlet til flexkablet til Touch ID-kortet. Det nye klæbemiddel fås med reservedele.

Fjernelse

1. Brug en ESD-sikret pincet til forsigtigt at fjerne og kassere klæbemidlet fra Touch ID-kortets flexkabel.

2. Brug ethanol- eller IPA-servietter til forsigtigt at fjerne eventuelt overskydende klæbemiddel fra Touch ID-kortets flexkabel.

•  Forsigtig: Undgå at beskadige flexkablet.

Genmontering

1. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i den lyseblå (ikke-klæbende) ende af en L-formet klæbestrimmel. Fjern strimlen fra arket.

2. Centrer klæbemidlet på flexkablets L-form.

• Bemærk: Hvis klæbemidlet ikke er placeret i midten, skal du trække klæbemidlet af og justere det på Touch ID-kortets flexkabel.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at trykke let på den ene ende af klæbemidlet. Mens du holder det på plads, skal du gnide klæbemidlet for at fastgøre det til Touch ID-kortet.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne den lyseblå bagside fra klæbemidlet.

5. Tryk enden af Touch ID-kortets flexkabel fast til stikket. Tryk derefter på kablet for at klæbe det fast til lydkortet.

6. Tryk og hold den L-formede del af flexkablet fast i 15 sekunder.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: