Klæbemiddel til flexkabel til Touch ID -kort til MacBook Pro (13", M2, 2022)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Ethanol- eller IPA-servietter (isopropylalkohol)

• Nylonværktøj (sort pind)

Vigtigt

Denne procedure kræver udskiftning af klæbemidlet til flex-kablet til Touch ID-kortet.

Fjernelse

1. Fuldfør fjernelsestrin 1 til 5 i Lydkort.

2. Brug en ESD-sikret pincet til forsigtigt at fjerne og kassere klæbemidlet fra Touch ID-kortets flexkabel.

3. Brug ethanol- eller IPA-servietter til forsigtigt at fjerne overskydende klæbemiddel fra Touch ID -kortets flexkabel.

•  Forsigtig: Undgå at beskadige flexkablet.

Genmontering

1. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i den lyseblå (ikke-klæbende) ende af en L-formet klæbestrimmel. Fjern strimlen fra arket.

2. Centrer klæbemidlet på flexkablets L-form.

• Bemærk: Hvis klæbemidlet er forkert sat på, skal du trække klæbemidlet tilbage og justere det på Touch ID -kortets flexkabel.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at trykke let på den ene ende af klæbemidlet. Mens du holder det på plads, skal du gnide klæbemidlet for at fastgøre det til Touch ID -kortet.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne den lyseblå bagside fra klæbemidlet.

5. Tryk enden af Touch ID -kortets flexkabel fast til stikket. Tryk derefter på flexkablet for at klæbe det fast til lydkortet.

6. Tryk og hold den L-formede del af flexkablet fast i 15 sekunder.

7. Før forsigtigt den flade ende af en sort pind langs kablet til åbn/luk-sensoren, indtil du når justeringsstiften, som klæber kablet til topkabinettet.

•  Forsigtig: Rør ikke ved åbn/luk-sensoren for enden af sensorkablet. Stop ved justeringsstiften.

8. Kør forsigtigt den flade ende af den sorte pind langs lydkablets længde for at klæbe det til blæseren.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: