Første trin til bærbare Mac-computere

Udfør altid følgende trin, før du starter en reparation:

• Sikkerhedskopiér Mac-computeren.

• Hvis du udskifter bundkortet eller Touch ID-kortet, skal du deaktivere Find min Mac. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger > Apple-id. Vælg iCloud i indholdsoversigten. Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet Find min Mac. Hvis du ikke kan få adgang til Apple-menuen, skal du fortsætte med at udføre følgende trin.

• Aflad batteriet helt.

• Sluk Mac-computeren.

• Hvis du ikke kunne slå Find min Mac fra i Apple-menuen, skal du gå til iCloud.com/find på en anden enhed. Vælg Alle enheder. Vælg den enhed, du vil fjerne. Vælg derefter Fjern fra konto.

• Tag strømkablet ud af stikkontakten. Lad strømkablet forblive frakoblet, mens enheden repareres.

• Frakobl alle kabler.

• Fjern alle etuier og covers.

• Ryd og rengør dit arbejdsområde.

• Tag et ESD-armbånd på, og fastgør det til en korrekt jordet ESD-måtte.

Forsigtig

ESD (elektrostatisk afladning eller frigivelse af statisk elektricitet) kan beskadige elektroniske komponenter.

Vær opmærksom på følgende, når du udfører en reparation:

• Brugervejledningen til denne model viser muligvis billeder af andre modeller, men procedurerne er de samme. Sørg for, at du bruger det rigtige værktøj til den model, du reparerer.

• Tag dig god tid. Læs alle vejledninger og advarsler grundigt.

• Magnetisering af skruetrækkerne vil gøre det lettere at arbejde med små skruer.

• Brug kun Kapton-tape til at fastgøre kabler og holde dem af vejen, når du fjerner og geninstallerer dele.

• Enden af hvert flexkabel skal flugte med dets stik. Tryk enden af hvert flexkabel fast til dets stik, indtil det klikker, for at sikre det.

Advarsel

Undgå at beskadige batteriet ved at udføre følgende handlinger:

• Umiddelbart efter at du har fjernet bundkabinettet, skal du følge instruktionerne til at fastgøre battericoveret og frakoble batteriet fra bundkortet.

• Lad altid battericoveret sidde på batteriet, når det er blotlagt.

• Læg alle dele og skruer, der blev fjernet under reparationen, til side, og sørg for, at de alle er der til sidst i reparationen.

• Fjern kun battericoveret umiddelbart før du installerer bundkabinettet, medmindre andet er angivet.