Første trin til stationære Mac-computere

Udfør altid følgende trin, før du starter en reparation:

• Sikkerhedskopiér Mac-computeren.

• Hvis du udskifter bundkortet, skal du deaktivere Find min Mac. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger > Apple-id. Vælg iCloud i indholdsoversigten. Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet Find min Mac. Hvis du ikke kan få adgang til Apple-menuen, skal du fortsætte med at udføre følgende trin.

• Sluk Mac-computeren.

• Hvis du ikke kunne slå Find min Mac fra i Apple-menuen, skal du gå til iCloud.com/find på en anden enhed. Vælg Alle enheder. Vælg den enhed, du vil fjerne. Vælg derefter Fjern fra konto.

• Tag strømkablet ud af både stikkontakten og bagsiden af enheden. Lad strømkablet forblive frakoblet, mens enheden repareres.

• Frakobl alle andre kabler fra enheden.

• Ryd og rengør arbejdsområdet.

• Tag et ESD-armbånd på, og fastgør det til en korrekt jordet ESD-måtte.

Forsigtig

ESD (elektrostatisk afladning eller frigivelse af statisk elektricitet) kan beskadige elektroniske komponenter.

Vær opmærksom på følgende, når du udfører en reparation:

• Brugervejledningen til denne model viser muligvis billeder af andre modeller, men procedurerne er de samme. Sørg for, at du bruger det rigtige værktøj til den model, du reparerer.

• Tag dig god tid. Læs alle vejledninger og advarsler grundigt.

• Magnetisering af skruetrækkerne vil gøre det lettere at arbejde med små skruer.

• Brug kun Kapton-tape til at fastgøre kabler og holde dem af vejen, når du fjerner og geninstallerer dele.

• Enden af hvert flexkabel skal flugte med dets stik. Tryk enden af hvert flexkabel fast til dets stik, indtil det klikker, for at sikre det.