Elektrisk sikkerhed på Mac

Fare

Strømforsyningen forbliver tændt, når enheden er tilsluttet, uanset om enheden er blevet tændt eller ej. Rør ikke ved bundkortet eller strømforsyningen, mens enheden er sluttet en til stikkontakt.

Vær opmærksom på følgende forholdsregler for at undgå elektrisk stød:

• Fjern eller installer aldrig dele, mens enheden er sluttet til en stikkontakt.

• Vent altid mindst to minutter, efter du har taget stikket ud af enheden, for at lade bundkortet eller strømforsyningen eller begge dele aflade.

• Rør ikke ved bundkortet eller strømforsyningen, før ventetiden på to minutter er gået.