Ajuda VoiceOver

Benvingut a VoiceOver

VoiceOver és el lector de pantalla integrat al macOS. Descriu en veu alta què hi ha a la pantalla i et permet controlar el Mac utilitzant gestos, un teclat o una pantalla braille.

El quadre de diàleg de benvinguda al VoiceOver, amb els botons “Més informació”, “Utilitzar VoiceOver” i “Desactivar VoiceOver” a la part inferior.
Tauler Veus de la Utilitat VoiceOver que mostra la configuració de la veu per als següents idiomes: anglès, francès i japonès.

Treballar com t’agrada

Vols utilitzar veus diferents en idiomes diferents? Vols escoltar més detalls sobre alguns ítems i menys sobre d’altres? O potser vols canviar la manera com navegues per les pàgines web? Fes servir la Utilitat VoiceOver per personalitzar les funcions de VoiceOver.

Llista de gestos de VoiceOver i les ordres corresponents al controlador del trackpad de la Utilitat VoiceOver.

Utilitzar gestos familiars

VoiceOver del macOS utilitza molts dels gestos que ja coneixes de l’iOS. Per exemple, toca el trackpad per escoltar l’ítem al cursor de VoiceOver, prem dues vegades per fer una acció o llisca per passar al següent ítem.

Pàgina web del Safari al cursor de VoiceOver i rotor de VoiceOver amb l’opció Enllaços seleccionada.

Navegar per Internet de manera més fàcil

VoiceOver ofereix diverses maneres de navegar per pàgines web. Per exemple, utilitza el rotor que apareix a la pantalla (gira amb dos dits al trackpad com si estiguessis girant un dial de veritat) per navegar ràpidament per pàgines web utilitzant ítems com ara enllaços, capçaleres, punts de finestra o punts de referència.

Tauler braille que mostra punts simulats de braille de color groc; el text que hi ha a sota dels punts mostra què està llegint VoiceOver en aquest moment.

Braille Plug and Play per no haver d’esperar

Connecta o sincronitza una o diverses pantalles i ja podràs començar. La descripció de VoiceOver es presenta en braille, així com al tauler braille de la pantalla per als usuaris amb capacitat visual. VoiceOver és compatible amb més de 100 pantalles braille actualitzables.

Obtén més informació sobre com personalitzar VoiceOver, utilitzant gestos, navegar per pàgines web i utilitzar VoiceOver amb pantalles braille.