Desar a l’app Tasques

Pots crear activitats per als alumnes amb una gran varietat d’apps i, després, compartir-les com a marcadors de l’app Tasques. Per compartir una activitat com a marcador de l’app Tasques, has d’activar la funció Tasques al menú Compartir.

Nota: L’app Tasques és compatible amb els marcadors de “Desar a Tasques” a les apps que informen del progrés que han adoptat el sistema d’ús compartit, Safari mòbil i enllaços universals.

Activar “Desar a Tasques”

1. Obre una app de l’iPadOS.

2. Toca per obrir una activitat com a marcador i, a continuació, toca el botó Compartir.

3. A la segona secció de les accions per compartir, toca “Editar accions”.

4. Toca “Desar a Tasques” i, a continuació, toca Fet.

L’ítem “Desar a Tasques” apareix al menú Compartir. Ara pots desar activitats com a marcadors per fer-les servir més endavant a l’app Tasques.