gestió de dispositius mòbils (MDM)

Servei que et permet gestionar dispositius inscrits a distància. Una vegada s’ha inscrit un dispositiu, es pot fer servir el servei MDM a través de la xarxa per configurar les opcions i fer altres tasques al dispositiu sense la interacció dels usuaris.

Per a la gestió, els dispositius s’inscriuen amb un servidor MDM mitjançant un perfil de configuració d’inscripció, cosa que poden fer els usuaris directament. Si els dispositius són propietat de l’organització, la inscripció a MDM es pot automatitzar mitjançant l’Apple School Manager. Quan l’empresa o persona administradora inicia una política, canvia la configuració o envia un ordre MDM, el dispositiu rep una notificació d’acció a través del servei de notificacions push d’Apple (APNs). Amb una connexió de xarxa, els dispositius poden rebre ordres de l’APN a tot el món.

MDM també permet distribuir, gestionar i configurar el contingut comprat mitjançant la secció Apps i llibres de l’Apple School Manager o que s’han creat internament.

Per obtenir més informació sobre les implementacions a gran escala de dispositius iOS i iPadOS, consulta Desplegament de la plataforma d’Apple.