Compartir amb l’app Tasques

Pots crear activitats per als alumnes amb una gran varietat d’apps i, després, compartir-les com a tasca de l’app Tasques. Per compartir una activitat en una tasca de l’app Tasques, has d’activar la funció Tasques al menú Compartir.

Activar compartir amb l’app Tasques

1. Obre una app de l’iPadOS.

2. Toca per obrir una activitat que vulguis afegir a una tasca i fes una de les accions següents:

• Per a les apps de l’iWork: toca el botó Més i, a continuació, toca el botó Compartir.

• Per a la resta d’apps: toca el botó Compartir.

3. Toca el botó “Més opcions” a la primera secció de les opcions per compartir (llisca cap a l’esquerra per veure més opcions si és necessari).

4. Toca Editar, toca Tasques, toca Fet i, a continuació, toca Fet una altra vegada.

L’ítem Tasques apareix al menú Compartir. Ara pots compartir activitats en una tasca des de l’app seleccionada.