app que informa del progrés

Una app que comparteix el progrés de l’alumne/a amb el professorat. A l’app Tasques, els professors poden explorar el contingut d’una app, seleccionar les activitats d’apps que volen assignar als alumnes i veure el seu progrés. A mesura que els alumnes fan les activitats que tenen assignades a l’app, poden veure el seu propi progrés a l’app Tasques.

Les apps que informen del progrés utilitzen el marc del desenvolupador del ClassKit per compartir amb el professorat les dades de progrés de forma privada i segura a l’app Tasques. Les activitats d’una app que permeten informar del progrés mostren el temps dedicat a l’app Tasques. Per veure totes les dades de progrés disponibles (temps dedicat, percentatge, puntuació, recompte, informació binària) a l’app Tasques, el centre educatiu ha d’activar la funció de progrés de l’alumne a l’Apple School Manager per a l’organització i per als alumnes.