ID d’Apple gestionat

Igual que amb un ID d’Apple personal, pots fer servir un ID d’Apple gestionat per iniciar la sessió en un dispositiu personal o compartit o per accedir als serveis i portals d’Apple, com ara l’iCloud, l’Apple School Manager i l’app Tasques. A diferència dels ID d’Apple personals, és el centre educatiu o un districte escolar qui controla i és propietari dels ID d’Apple gestionats. L’organització pot restablir les contrasenyes, permetre les compres i les comunicacions, i establir una administració basada en funcions.

Els professors que fan servir un ID d’Apple gestionat poden utilitzar l’app Tasques per compartir i rebre contingut, col·laborar amb l’alumnat o veure dades sobre el progrés dels alumnes al centre educatiu. Els ID d’Apple gestionats gaudeixen de 200 GB d’emmagatzematge a l’iCloud Drive.

Consulta la secció que explica què són els ID d’Apple gestionats de l’Apple School Manager. al manual d’ús de l’Apple School Manager.

Nota: Els ID d’Apple gestionats s’anomenen comptes escolars al manual d’ús de l’app Tasques per als alumnes.