Apple School Manager

Portal senzill basat en web per ajudar l’administració de TI a configurar dispositius iOS, iPadOS, macOS i tvOS des d’un mateix lloc. Quan es fa servir amb una solució de gestió de dispositius mòbils (MDM), l’administració pot configurar dispositius i comprar i distribuir apps i llibres. L’Apple School Manager s’integra amb els Sistemes d’Informació d’Estudiants (SIS) i amb SFTP perquè els administradors puguin crear comptes amb les classes i les llistes d’alumnes.

L’Apple School Manager és on els administradors de TI configuren les classes per a l’app Tasques i habiliten els informes de progrés de l’alumne/a. Consulta el manual d’ús de l’Apple School Manager.