temps dedicat

La quantitat de temps que ha treballat un/a alumne/a en una activitat de l’app Tasques al seu iPad. Tasques només indica el temps dedicat a les activitats per a les apps que informen del progrés quan aquestes apps estan actives (la finestra està en primer pla) i el centre educatiu ha activat la funció “Progrés de l’alumne” a l’Apple School Manager. Actualment, només l’app Podcasts indica el temps dedicat a les activitats quan no està activa.