La pàgina principal del Safari, on es mostren els llocs web favorits i visitats freqüentment, a més de suggeriments de Siri.

Accedir ràpidament als llocs web que vulguis

Consulta els llocs web favorits i visitats freqüentment a la pàgina principal del Safari. També pots veure suggeriments de Siri per als marcadors, la llista de lectura, les pestanyes de l’iCloud i els enllaços que t’han enviat a l’app Missatges.

Com accedir ràpidament als llocs web que vulguis al Safari

La finestra d’imatge sobre imatge flotant al damunt d’un altre lloc web.

Reproduir vídeos en una finestra flotant

Utilitza imatge sobre imatge per veure vídeos en una finestra flotant que pots moure i redimensionar.

Com reproduir vídeos en una finestra flotant al Safari

Una finestra del Safari amb la primera part de l’adreça d’un lloc web introduïda al camp de cerca intel·ligent. El mateix lloc web apareix a la llista de resultats, sota “Canviar a Pestanya”, perquè ja està obert en una altra pestanya.

Evitar pestanyes duplicades

Si comences a anar a un lloc web que ja tens obert en una altra pestanya, amb el Safari et serà més fàcil anar al lloc web a la pestanya existent.

Com evitar pestanyes duplicades al Safari

Una pàgina web amb el menú Compartir desplegat i l’opció “Desar a l’app Llibres” seleccionada.

Desar una pàgina web per llegir-la a l’iPad

Quan trobis alguna pàgina web o un PDF al Safari que vulguis tenir a mà, desa’ls a l’app Llibres. Els pots llegir a l’iPad més endavant.

Com llegir una pàgina web a l’app Llibres

Per explorar el manual del Safari, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina. Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport del Safari.