La pàgina principal del Safari, on es mostren els llocs web favorits, un resum de l’informe de privacitat i les opcions de la pàgina principal.

Personalitzar la pàgina principal

Tria la imatge de fons i els enllaços que vols veure quan obris finestres i pestanyes noves.

Com personalitzar la pàgina principal del Safari

La finestra del Safari amb diverses pestanyes obertes i el cursor a sobre d’una pestanya, amb la previsualització de la pàgina web.

Previsualitzar el contingut de les pestanyes

Mantén el cursor a sobre d’una pestanya per obtenir una previsualització instantània del contingut de la pestanya.

Com utilitzar les pestanyes per visualitzar pàgines web del Safari

La pàgina principal de la Mac App Store. La barra lateral de l’esquerra inclou enllaços a diferents parts de la botiga, com a Arcade i Crear, i l’apartat de categories està seleccionat. A la dreta hi ha la categoria d’extensions del Safari.

Ampliar el Safari amb extensions

Personalitza la teva experiència de navegació obtenint extensions del Safari a través de la Mac App Store.

Com obtenir extensions per al Safari

Per explorar el manual de l’app Safari, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport del Safari.