Benvingut al Safari

Navega per internet, desa i comparteix els teus llocs web favorits, mantén la privacitat i la seguretat mentre navegues i compra de forma segura amb l’Apple Pay.

Una finestra del Safari amb el lloc web d’una revista.
La pàgina principal del Safari, on es mostren els llocs web favorits i visitats freqüentment.

Accedir ràpidament als llocs web que vulguis

Consulta els llocs web favorits i visitats freqüentment des de la mateixa pàgina. També pots veure els marcadors, la llista de lectura, les pestanyes de l’iCloud i els enllaços que t’han enviat a l’app Missatges. Per veure‑ho tot en una pàgina, selecciona Marcadors > Mostrar els favorits.

La finestra d’imatge sobre imatge flotant al damunt d’un altre lloc web.

Reproduir vídeos en una finestra flotant

Quan miris un vídeo, mantén clicat el botó d’àudio del camp de cerca intel·ligent i selecciona “Passar a imatge sobre imatge”. El vídeo flotarà perquè el puguis veure sempre. Arrossega el vídeo a un cantó de la pantalla i canvia’n la mida per veure més o menys contingut del fons.

Una finestra del Safari amb la primera part de l’adreça d’un lloc web introduïda al camp de cerca intel·ligent. El mateix lloc web apareix a la llista de resultats, sota “Canviar a Pestanya”, perquè ja està obert en una altra pestanya.

Evitar pestanyes duplicades

Si comences a escriure l’adreça d’un lloc web al camp de cerca intel·ligent i el lloc web ja està obert en una altra pestanya, el Safari mostrarà el lloc web a la llista de resultats. Selecciona el lloc web per utilitzar la pestanya existent.

Un quadre de diàleg amb les opcions per compartir la càmera i el micròfon del Mac amb un lloc web.

Permetre que els llocs web comparteixin la teva pantalla

Quan visitis un lloc web que vulgui utilitzar la càmera i el micròfon del Mac, com un lloc web de conferències, se’t demanarà permís.