Apple Pay

L’Apple Pay és una manera segura i privada de pagar amb les targetes de crèdit i de dèbit mitjançant els teus dispositius d’Apple. Per començar, afegeix les teves targetes de crèdit, de dèbit o de prepagament a l’iPhone, l’iPad, l’Apple Watch o el Mac.

Al Safari del Mac, busca “Apple Pay” quan vulguis efectuar la compra i completa la compra utilitzant el Touch ID. Si el Mac o el teclat d’Apple no tenen Touch ID, pots completar la compra mitjançant l’iPhone (iOS 10 o posterior), l’iPad (iPadOS 13 o posterior) o bé l’Apple Watch (watchOS 3 o posterior) quan hi hagis iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple que al Mac.

El botó que apareix als llocs web que accepten compres mitjançant l’Apple Pay.