La pàgina principal del Safari, on es mostren els llocs web favorits, la llista de lectura, un resum de l’informe de privacitat i les opcions de personalització.

Personalitzar la pàgina principal

Tria la imatge de fons i els enllaços que vols veure quan obris finestres i pestanyes.

Com personalitzar la pàgina principal del Safari

Una finestra del Safari que mostra la barra lateral amb els grups de pestanyes existents, la finestra principal amb diverses pestanyes obertes i les opcions de crear un grup de pestanyes nou.

Organitzar les pestanyes

Organitza les pestanyes en grups de pestanyes per moure-les de la barra de pestanyes i canviar entre llocs web relacionats fàcilment.

Com agrupar pestanyes al Safari

La pàgina principal de la Mac App Store. La barra lateral de l’esquerra inclou enllaços a diferents parts de la botiga, com a Arcade i Crear, i l’apartat de categories està seleccionat. A la dreta hi ha la categoria d’extensions del Safari.

Ampliar el Safari amb extensions

Afegeix funcions i altres opcions de personalització a la navegació mitjançant les extensions del Safari que pots obtenir de la Mac App Store.

Com obtenir extensions per personalitzar el Safari

Per explorar el manual de l’app Safari, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport del Safari.