Touch Bar

Una funció disponible en alguns ordinadors Mac a la part superior del teclat. La Touch Bar et permet fer servir gestos familiars, com ara tocar, passar el dit o fer lliscar, per ajustar la configuració, utilitzar Siri, accedir a les tecles de funció i realitzar tasques a les apps. En alguns models de Mac, la Touch Bar inclou un botó d’escapada al costat esquerre.

La Touch Bar al llarg de la part superior del teclat.

Per omissió, la Touch Bar mostra la Control Strip, que et permet ajustar les opcions de configuració més comunes, com ara la brillantor i el volum, i demanar coses a Siri. Pots ampliar la Control Strip per accedir a configuracions i funcions addicionals, com ara Mission Control i el Launchpad, i fins i tot pots personalitzar-la.

La Touch Bar, amb botons que varien segons l’app o la tasca, a l’esquerra, i la Control Strip, a la dreta.

Els altres botons de la Touch Bar varien en funció de l’app que utilitzes o la tasca que fas. Per exemple, aquest és l’aspecte que té la Touch Bar quan escrius un correu electrònic a l’app Mail:

Touch Bar amb els botons de l’app Mail que inclouen, d’esquerra a dreta: Emoji, Colors, Negreta, Cursiva, Subratllat, Alineació, Llistes i “Suggeriments d’escriptura”.

Consulta l’article de suport d’Apple Com utilitzar la Touch Bar del MacBook Pro.