L’eina de firma de l’app Previsualització.

Emplenar i signar formularis sense que calgui una impressora

Pots fer servir l’app Previsualització per emplenar formularis i, fins i tot, afegir una signatura.

Com emplenar formularis PDF

PDF protegit amb contrasenya.

Protegir els documents confidencials

Si un PDF conté informació important, pots protegir-la afegint-hi una contrasenya.

Com protegir amb contrasenya un PDF

Una miniatura de pàgina d’un PDF a la barra lateral d’un altre.

Combinar documents PDF

Combina arxius PDF i transfereix pàgines d’un PDF a un altre fàcilment.

Com combinar PDF

Les opcions d’exportació de l’app Previsualització.

Convertir els arxius d’imatge a altres formats

La Previsualització admet una gran varietat de formats d’imatge, com ara JPEG, PNG, PSD i TIFF. Si reps una foto que no pots obrir amb l’app d’edició de fotos, és possible que puguis convertir-la a un tipus d’arxiu que puguis utilitzar.

Com convertir tipus d’arxiu de gràfics

Per explorar el manual d’ús de l’app Previsualització, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.