La finestra de l’Apple Podcasts amb la pantalla “Escoltar ara” en un Mac i un iPhone amb un HomePod al fons.

Escoltar un programa allà on siguis

No has acabat d’escoltar el programa durant la pausa per dinar? Continua escoltant‑lo al cotxe i acaba’l d’escoltar a casa, des del HomePod.

Com veure els teus podcasts a tots els dispositius

La finestra de l’Apple Podcasts mostrant una cadena de cerca i els resultats.

Buscar podcasts gratuïts sobre els teus interessos favorits

Busques un programa sobre cuina, política o un sobre el teu autor favorit? Sigui quin sigui el teu estat d’ànim, trobaràs un podcast que t’entretingui, t’informi o t’inspiri.

Com trobar podcasts

La finestra del minireproductor de l’Apple Music, la finestra de l’app Apple TV i la finestra de l’Apple Podcasts al fons.

El teu contingut té una nova llar

Si has fet servir l’iTunes abans, ara fes servir l’app Podcasts per subscriure’t i escoltar els teus podcasts, l’app Music per escoltar la teva biblioteca musical i l’app Apple TV per veure els teus programes i pel·lícules.

Com trobar altres continguts de l’iTunes al Mac

Per explorar el Manual de l’Apple Podcasts, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. Tots els drets reservats. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Tots els drets reservats.