Benvingut a l’app Fotos

Pots veure, organitzar i retocar les fotos dels millors moments de la teva vida.

Finestra de l’app Fotos que mostra una foto al costat dret de la finestra, una fila de miniatures de fotos a la part inferior de la finestra i la barra lateral a l’esquerra.
Un iPhone, un MacBook i un iPad que mostren les mateixes fotos a les seves pantalles.

Les teves fotos, a tot arreu

Amb la fototeca de l’iCloud, les teves fotos i vídeos sempre aniran amb tu, sigui quin sigui el dispositiu que utilitzis. Fes una foto a l’iPhone i apareixerà automàticament a l’app Fotos del Mac. Pots activar la fototeca de l’iCloud a la secció iCloud de les preferències de l’app Fotos.

Una foto en la vista d’edició, amb les eines d’edició a la dreta.

Retocar les fotos per millorar-les

No cal que siguis un expert per retocar les fotos com un professional. Amb les eines d’edició de l’app Fotos podràs donar a les teves fotos l’aspecte exacte que vols que tinguin. Fes doble clic en una foto per veure-la i, després, fes clic a Editar a la barra d’eines. Fes servir les eines d’edició per retallar i redreçar, eliminar els ulls vermells o les imperfeccions, millorar la llum i el color, etc.

La finestra de l’app Fotos, amb un projecte de llibre obert que mostra pàgines amb fotografies.

Compartir l’aventura

Converteix les teves millors fotos en un magnífic àlbum que pots regalar als amics i familiars. Selecciona fotos, vés a Arxiu > Crear > Llibre i selecciona un tema predissenyat.

Una pàgina de Facebook amb una foto.

Explica-ho a tothom

Quan tinguis una bona foto que vulguis compartir, publica-la a Facebook o a la teva xarxa social favorita. Només has de fer clic al botó Compartir i enviar la instantània.

Consulta més informació sobre com mantenir les fotos a la fototeca de l’iCloud, editar fotos i compartir fotos amb els amics i familiars.