A la finestra principal de l’app Fotos es veu l’opció “Fototeca” seleccionada a la barra lateral de l’esquerra, les fotos organitzades per dies a la dreta i la barra d’eines a dalt.

Aprèn a utilitzar l’app Fotos

Aprèn les funcionalitats bàsiques de l’app Fotos per veure i organitzar les fotos i els vídeos, i descobreix què més pots fer-hi.

Primers passos amb l’app Fotos del Mac

Un iPhone, un MacBook i un iPad que mostren les mateixes fotos a les seves pantalles.

Tingues les teves fotos a tot arreu

Amb la funció “Fotos a l’iCloud”, les teves fotos i vídeos sempre aniran amb tu, sigui quin sigui el dispositiu que utilitzis. Fes una foto a l’iPhone i apareixerà automàticament a l’app Fotos del Mac.

Com activar la funció “Fotos a l’iCloud”

A la finestra de l’app Fotos es veu un record amb botons per controlar i canviar la visualització dels ítems que hi apareixen.

Gaudeix dels records

La funció Records fa una selecció intel·ligent de les teves fotos i vídeos per trobar viatges, vacances, persones i mascotes entre altres, que després presenta en col·leccions, amb la seva música de tema, títols i transicions cinematogràfiques.

Com veure els records

Finestra de l’app Fotos amb suggeriments de fotos per a la fototeca compartida.

Comparteix tota una fototeca de bons moments

Amb la fototeca compartida a l’iCloud, pots compartir fotos i vídeos de forma contínua amb fins a cinc persones més; així, tothom podrà contribuir a la col·lecció de fotos i gaudir de records més complets des d’un sol lloc.

Com crear una fototeca compartida

Una foto en la vista d’edició, amb l’opció d’ajustar seleccionada a la barra d’eines i les eines de retoc a la dreta.

Retoca les fotos per millorar-les

No cal que siguis un expert per editar les fotos com un professional. Utilitza les eines d’edició de l’app Fotos per donar a les fotos, els vídeos i les Live Photos l’efecte exacte que vols que tinguin. Pots millorar-ne la llum i el color, aplicar-hi filtres, escapçar-los per millorar-ne l’enquadrament i molt més.

Com editar una foto

On es desen les fotos?

Utilitza la fototeca per importar, gestionar i exportar fotos.

Conèixer la fototeca de l’app Fotos

Estalviar espai al Mac

Desa les fotos i els vídeos de màxima resolució a l’iCloud.

Optimitzar l’emmagatzematge del Mac

Recuperar fotos eliminades

Pots recuperar les fotos i els vídeos que has eliminat fa poc.

Eliminar fotos o recuperar fotos eliminades a l’app Fotos del Mac

Per explorar el manual d’ús de l’app Fotos, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’app Fotos.