Manual del Photo Booth

per al macOS Mojave

Imatge que mostra una autofoto de tres persones somrient.

Captura el moment

Ràpidament, pots crear una nova imatge de perfil, fer una autofoto o gravar vídeo amb els amics i amigues. Només has d’obrir el Photo Booth i somriure a la càmera.

Com fer una foto o gravar un vídeo

Imatge que mostra una autofoto de dues dones somrient.

Mostrar la millor cara

Quan hagis capturat la foto que vols, comparteix-la. Envia fotos per missatge de text o correu electrònic o utilitza l’AirDrop per compartir-les amb un usuari que estigui a prop.

Com compartir fotos i vídeos

Finestra del Photo Booth que mostra els efectes disponibles.

Expressar-se

Necessites una foto de perfil còmica? Aplica un efecte a una foto del Photo Booth perquè et quedi el nas arromangat, els ulls sortints o el cap enorme que tant t’agraden.

Com aplicar un efecte

Per explorar el manual de l’app Photo Booth, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.