objecte de disseny de secció

Un objecte de disseny de secció és text o un objecte situat al fons d’un document que apareix al mateix lloc a totes les pàgines de la secció on s’ha afegit. Les marques d’aigua són exemples d’objecte de disseny de secció.

Per afegir, editar o eliminar objectes de disseny de secció, ves a Disposició > “Dissenys de secció” (al menú Disposició de la part superior de la pantalla) i selecciona una de les opcions.