Un resultat de cerca de l’app Mapes d’un establiment comercial que utilitza el Xat per a clients i la corresponent conversa a la finestra de l’app Missatges.

Xatejar amb establiments comercials

Fes servir l’app Missatges per enviar missatges de text a les empreses que utilitzin el Xat per clients i obtenir ajuda, programar cites i comprar.

Com enviar missatges de text a un establiment comercial

Finestra de l’app Missatges amb una llista de diverses converses a la barra lateral de l’esquerra, i una conversa a la dreta. Les bafarades de missatges són de color verd; aquest color indica que s’han enviat com a missatges de text SMS.

Envia missatges a tots els amics

Si tens un iPhone, pots enviar missatges SMS a qualsevol persona amb qualsevol dispositiu, directament des de l’app Missatges del Mac. Quan et responguin el missatge, no cal que vagis corrents a buscar l’iPhone; pots respondre directament amb el Mac.

Com configurar l’iPhone per rebre els missatges SMS al Mac

Finestra de l’app Missatges amb una llista de diverses converses a la barra lateral de l’esquerra, i una conversa a la dreta.

Envia missatges de text il·limitats

Si els teus amics utilitzen un iPhone, iPad, iPod touch o Mac, pots enviar‑los un nombre il·limitat de missatges amb l’iMessage. Pots incloure fotos (fins i tot Live Photos), clips d’àudio i qualsevol altre tipus d’arxiu que vulguis.

Com enviar missatges de text als amics

Finestra Detalls amb els botons “Compartir pantalla”, Vídeo i Àudio a l’angle superior dret.

No et conformis amb el text

Si tens ganes de veure els teus amics cara a cara o de compartir la pantalla amb algú, pots fer-ho des de la vista Detalls en una conversa.

Com fer una videotrucada del FaceTime des de l’app Missatges

Per explorar el manual de Missatges, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de Missatges.