llista de contactes de xat

Pots fer servir les teves llistes de contactes de xat per veure qui està disponible per rebre missatges a Jabber.

Nota: L’iMessage no permet utilitzar llistes de contactes de xat.

Per obrir la teva llista de contactes de xat, selecciona Finestra > Contactes de xat. O, si no has seleccionat l‘opció perquè es mostrin tots els teus comptes en una llista a les preferències de l’app Missatges i tens més d’un compte Jabber configurat, selecciona el nom d‘un compte.