suggeriments d’escriptura

Si el teu Mac té una Touch Bar, la Touch Bar pot mostrar paraules o frases que potser vols fer servir a continuació (anomenades suggeriments d’escriptura) per ajudar‑te a estalviar temps.

Mostrar suggeriments d’escriptura: prem el botó “Suggeriments d’escriptura”.

La Touch Bar, amb el botó per mostrar suggeriments d‘escriptura a l‘extrem dret.

Utilitzar els suggeriments d’escriptura: prem una paraula, una frase o un emoji. Les correccions ortogràfiques es mostren en blau.

Suggeriments d’escriptura que mostren paraules i emojis, i el botó de l’esquerra per ocultar els suggeriments d’escriptura.

Ocultar els suggeriments d’escriptura: prem el botó Tancar a la Touch Bar.

Si no veus el botó “Suggeriments d’escriptura” a la Touch Bar, vés a Veure > “Personalitzar la Touch Bar” i selecciona “Mostrar suggeriments d’escriptura”. O vés al menú Apple > Preferències del Sistema, fes clic a Teclat, fes clic a Text i selecciona “Mostrar suggeriments de la Touch Bar”.