notificació

Les notificacions són útils per estar al corrent de les novetats. Per exemple, quan rebis una trucada del FaceTime o un correu electrònic, apareixerà una notificació a la part superior dreta de la pantalla. Algunes notificacions, com ara les de les apps Missatges i Mail, pots respondre‑les a la mateixa notificació.

Per veure totes les notificacions recents, fes clic a la icona del centre de notificacions a la barra de menús i, a continuació, fes clic a Notificacions.