Touch Bar

Una funció disponible en alguns ordinadors Mac. Pots fer servir gestos familiars, com ara prémer, passar el dit o fer lliscar, directament a la Touch Bar per ajustar la configuració, utilitzar Siri, accedir a les tecles de funció i efectuar tasques en les apps.

Teclat amb la Touch Bar a la part superior; el Touch ID és a l’extrem dret de la Touch Bar.

La Touch Bar inclou el Touch ID, que et permet desbloquejar el Mac i alguns ítems protegits amb contrasenya, utilitzar l’Apple Pay per fer compres per Internet, i comprar ítems a l’iTunes Store, l’App Store i l’Apple Books.

La Control Strip, situada a l’extrem dret de la Touch Bar, et permet ajustar les configuracions habituals (com ara la brillantor i el volum) i demanar a Siri. Pots ampliar la Control Strip per accedir a configuracions i funcions addicionals, com ara Mission Control i el Launchpad.

La Touch Bar, amb botons que varien segons l’app o la tasca, a l’esquerra, i la Control Strip, a la dreta.

Els altres botons de la Touch Bar depenen de l’app que utilitzes o de la tasca que fas. Per exemple, la Touch Bar té aquest aspecte quan escrius un correu electrònic al Mail:

Touch Bar amb els botons de l’app Mail que inclouen, d’esquerra a dreta: Emoji, Colors, Negreta, Cursiva, Subratllat, Alineació, Llistes i “Suggeriments d’escriptura”.

Consulta l’article de suport d’Apple Com utilitzar la Touch Bar del MacBook Pro.