Apple Pay

L’Apple Pay una manera segura i privada de pagar amb targetes de crèdit i dèbit per mitjà del teu dispositiu Apple. Només has d’afegir la teva targeta de crèdit, dèbit o prepagament al teu iPhone, iPad, Apple Watch o Mac.

Al Safari del Mac, busca la icona de ’Apple Pay quan vagis a pagar i confirma la compra amb el Touch ID. Si el Mac o el Magic Keyboard no té Touch ID, pots confirmar la compra amb l’iPhone (iOS 10 o posterior), l’iPad (iPadOS 13 o posterior) o l’Apple Watch (watchOS 3 o posterior) sempre que hi hagis iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple que al Mac.

El botó que apareix als llocs web que accepten l’Apple Pay com a mitjà de pagament.