Un escriptori del Mac amb una imatge d’escriptori personalitzada, el Dock al costat esquerre de la pantalla i diversos documents al llarg de la vora dreta de la pantalla.

Aprofitar l’escriptori

El macOS està carregat de funcions intel·ligents que fan més fàcil i ràpid canviar paràmetres i personalitzar la informació diària que vols veure, i tot directament des de l’escriptori.

Descobreix què pots fer des de l’escriptori

El Launchpad mostra icones d’apps en un patró de retícula per tota la pantalla del Mac.

Apps per a tot el que vols fer

El Mac disposa d’apps integrades amb les quals pots fer coses increïbles. A més a més, a l’App Store del Mac trobaràs més apps fantàstiques.

Descobreix què pots fer amb les apps del Mac

L’escriptori d’un Mac amb les apps Recordatoris, Missatges i FaceTime obertes. L’app Missatges es veu en primer pla. S’hi poden veure múltiples converses a la barra lateral i un xat en grup a la dreta.

Estar connectat amb les persones que estimes

Des de grups de conversa fins a recordatoris compartits, el Mac t’ofereix moltes maneres de mantenir el contacte amb la gent que estimes.

Aprèn a mantenir el contacte

Una finestra del Safari amb l’informe de privacitat.

Protegeix les teves dades i el teu Mac

No hi ha res més important que protegir la teva privacitat i la seguretat de les teves dades. El Mac et proporciona les eines i les apps, com ara Buscar i Time Machine, que necessites per protegir la informació personal i mantenir la seguretat al Mac.

Descobreix com tenir protegides les teves dades

Un Mac, un iPad, un iPhone i un Apple Watch.

El Mac forma part d’un gran equip

El Mac funciona de manera integrada amb tots els teus dispositius d’Apple. Només fent un clic o prement un botó, pots fer servir l’AirPlay per transmetre vídeo a l’Apple TV, compartir arxius amb amics de forma senzilla i molt més.

Descobreix com utilitzar el Mac i els dispositius conjuntament

L’escriptori d’un Mac amb l’app Apple TV mostrant la pantalla “Veure ara” i l’app de l’App Store mostrant l’Apple Arcade.

Descobrir més coses amb el Mac

Amb el Mac és fàcil divertir‑se, pots veure des de programes a l’Apple TV+ fins a jugar a jocs innovadors a l’Apple Arcade.

Més informació sobre les apps multimèdia del Mac

Per explorar el manual del macOS, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del macOS.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.