barra de dreceres

La barra de dreceres apareix a l’iPad sobre el teclat quan el text predictiu està activat. Pots mostrar o ocultar la barra de dreceres.

Els botons de la barra de dreceres del Keynote permeten retallar, copiar, enganxar i duplicar text. També pots afegir negreta, cursiva i subratllat al text.

Si no veus la barra de dreceres, passa el dit cap amunt al marcador blanc situat sobre el centre del teclat. Si encara no la veus, és possible que el text predictiu estigui desactivat per al teclat.