Un PC amb una biblioteca de l’iTunes nova i buida.

Primers passos amb l’iTunes

És la primera vegada que utilitzes l’iTunes? Aprèn els conceptes bàsics i descobreix tot el que pots fer amb l’iTunes per a Windows.

Què és l’iTunes?

Un PC i un iPhone amb “Per a tu” de l’Apple Music.

Escoltar tots els teus favorits

L’Apple Music té milions de cançons: pots escoltar de tot, des dels teus clàssics favorits fins al èxits més recents.

Com subscriure’s a l’Apple Music

La finestra de l’iTunes amb una biblioteca de diversos àlbums.

Fes servir l’iTunes per a tota la música

Encara tens discos CD o DVD que no fan més que ocupar espai? Importa’ls tots a l’iTunes i tindràs la música en un sol lloc.

Com importar cançons des de discos CD

Una cançó de l’Apple Music reproduint‑se en un Apple Watch, un iPhone i un HomePod.

Accedir a la biblioteca de l’iTunes des de tots els teus dispositius

Amb totes les teves cançons i l’Apple Music a la biblioteca, podràs reproduir els teus favorits a qualsevol dispositiu.

Com sincronitzar el contingut de l’iTunes

Un PC amb l’iTunes a la pantalla i un HomePod a prop.

Millorar la qualitat del so

Pots reproduir música en uns altaveus connectats a l’ordinador o en qualsevol dispositiu compatible amb l’AirPlay (com el HomePod) perquè tothom pugui gaudir de l’iTunes.

Com seleccionar els altaveus que s’utilitzaran

Per explorar el manual de l’iTunes, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’iTunes.